― rezidenca

V sožitju z naravo.

Ob vznožju Pohorja, v najbolj mirnem in sončnem predelu Radvanja (Zvezna  ulica – Kosova ulica in Lackova cesta), v objemu pohorskega gozda in idiličnega Rožnodolskega potoka, v sožitju z naravo in tradicijo, nastaja nova butična rezidenca »Rožnodolski Gaj Maribor«. Lastnik in investitor območja je SH GLOBAL Skupina, ki je s svojimi večletnimi izkušnjami na področju razvoja stanovanjske gradnje in ob sodelovanju s priznanimi arhitekturnimi biroji projekt razvila na najvišji stopnji tako, da odgovarja vsem sodobnim življenjskim izzivom.
Prednosti

Okolica narave razvaja prebivalce s prelepimi razgledi na Pohorske strmine ter ponuja bližino številnih sprehajalnih in rekreacijskih poti (smučanje, kolesarjenje, pohodništvo in druge športne aktivnosti).

V celoti projekt urbanistično zajema 6 ha in je nadstandardno sprojektiran z nizkim faktorjem pozidave.

Stanovanjskim enotam pripadajo razkošne parcele, ki nudijo udobne pogoje bivanja.

V rezidenci bodo svoje udobje našli zahtevni kupci, ki želijo najvišjo kakovost bivanja, veliko zasebnosti, varnosti, udobja in brezskrbnosti. Hkrati bodo umaknjeni od mestnega vrveža, a vseeno v harmoniji z delovanjem mesta Maribor (šola, vrtec, bolnišnica itd.)

Rezidenca

Rezidenca obsega 82 nadstandardnih enostanovanjskih hiš in 6 Vila blokov. V pritličju Vila blokov bo nameščena poslovna dejavnost z visokim standardom storitev: kavarna, zasebni vrtec, fitnes in druge estetske storitve; kar nudi vsakodnevni najbližji servis prebivalcem tega območja. Tako bo soseska samooskrbovana.

Blizu centra mesta
V osrčju narave

Situacija rezidence